Om oss

Tandaxessen är en etablerad tandläkarmottagning i Sisjön, västra Göteborg.

Vi har en hög tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att tillhandahålla högkvalitativ tandvård baserad på patientens krav och förväntningar.

På Tandaxessen utför vi implantatoperationer. Dessutom tar vi emot remisser för all dentolaveolär kirurgi samt operativt avlägsning av visdomständer. Allt detta utför vi i egen regi eftersom Sneja tidigare arbetat på en Käkkirurgisk avdelning.

Vi är stolta att kunna erbjuda keramiska kronor och kortare broar med hög estetik på endast 1 timme med hälp av CAD/CAM och digitalt avtryck. Du slipper kladdiga avtryck och obehag.

För att försäkra oss om snabba och effektiva rotbehandlingar använder vi det senaste inom maskinell rensteknik. För dig innebär det färre samt kortare behandlingstillfällen.

Alla barn är välkomna till oss på Tandaxessen.

Välkommen in för ett personligt möte!

Vi som jobbar här

 

 

Sneja 2 hemsida2195

Tandläkare Sneja Andersson

Sneja tog sin tandläkarexamen på Odontologen i Göteborg 2001. Efter att ha varit verksam inom flera Folktandvårdskliniker och även arbetat på en Käkkirurgisk avdelning, började hon år 2007 på praktiken. Efter sommaren 2012 tog Sneja över praktiken och driver den nu med sin personal. Sneja älskar estetik och vill gärna göra vackra saker – allt från fasader, tandregleringar till ett vackert leende.

 

Lisa_2270

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandsköterska Lisa Wennberg (tjänstledig)

Lisa är en sann estet vilket underlättar materialvalen. Vid sidan om hennes arbete älskar hon att baka – hennes tårtbakningar är vackra kreationer! Om vi skulle bli arbetslösa kan vi alltid starta ett bageri:)

 

Sonja 2247

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandläkare Sonja Dolano

Sonja tog sin tandläkarexamen på Odontologen i Göteborg 2010 och började jobba på praktiken 2016. Hon utgör en stor resurs för kliniken och är både en skicklig kliniker och duktig allmän- och implantatkirurg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandsköterska Kajsa Stenbom

Kajsa har utbildat sig i Borås och har tidigare jobbat på Folktandvården i Torslanda och ett år privat i Skepplanda.