Vad är Invisalign?

Ett leende kan förändra allt

Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv. Och med Invisalign behöver det inte vara någon stor sak att få det leende du alltid drömt om. I själva verket har det knappast någon inverkan alls på ditt dagliga liv.

Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 3 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Är du redo för ditt nya leende?

Behandlingsprocess

En behandlingsplan med Invisalign® gjord bara för dig

Innan din behandlingsplan kan tas fram gör din Invisalign-tandläkare ett avtryck av dina tänder, för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign-systemet. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad behandlingsplan med hjälp av vårt virtuella 3D-verktyg för behandlingsplaner, ClinCheck®. ClinCheck visar den följd av rörelser som dina tänder beräknas gå igenom under behandlingens gång, så att du kan se hur dina tänder förväntas se ut efter avslutad Invisalign-behandling redan innan den påbörjats.

Le hela vägen

När du väl inlett din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 2-veckors perioder. Efterhand som du arbetar dig igenom serien av tandskenor kommer dina tänder att börja röra sig gradvis, lite i taget, tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Under denna tid kommer du då och då att gå på kontroll hos din Invisalign-tandläkare för att följa din utveckling och se till att behandlingen känns bra.

Gjorda för att passa din livsstil

Behandlingstiden varierar från person till person beroende på varje enskild behandlings komplexitet. Det är viktigt att du pratar med din Invisalign-tandläkare om hur Invisalign bäst ska anpassas till din situation och dina mål, samt för att komma överens om hur du ska gå vidare.

Boka tid hos oss för att få reda på hur Invisalign kan hjälpa dig få det leende du alltid önskat.

Resultaten

Invisalign har behandlat fler än 4 miljoner människor. Det betyder fler än 4 miljoner Invisalign-berättelser. Här följer några av dem.

Är du reda att påbörja din egen berättelse?

Mikalas berättelse.

Mikalas berättelse.

Jag var missnöjd med att en av mina tänder stack ut.  Jag tänkte på det när jag pratade med någon, när någon tog kort – jag mådde riktigt dåligt och ville ändra på det. Men jag tyckte att jag var för gammal för tandställning.

Vincents berättelse.

Vincents berättelse.

Jag hade ett problem med mitt leende. Mina tänder överlappade varandra och jag var missnöjd med det. Men jag kunde inte tänka mig att ha en tandställning fastsatt på tänderna.  Jag gick till en ortodontist och han rekommenderade Invisalign. Jag blev genast nöjd med hur genomskinliga de var och hur lätta de var att använda och ta ut.

Kirstys berättelse.

Kirstys berättelse.

Jag ville räta ut mina tänder. Jag tyckte inte om att de var sneda och felställda. Därför tyckte jag inte om mitt leende.

Khadijas berättelse.

Khadijas berättelse.

Jag hade komplex för mina tänder. Mina framtänder stack ut och min käke var för liten, vilket medförde att jag hatade att le. Jag tittade på olika behandlingsalternativ och bestämde mig för att Invisalign var det perfekta valet för mig. Eftersom de är nästan osynliga kunde jag fortsätta mitt liv utan att vara självmedveten – folk märkte inte ens att jag hade dem.